Защо да пазарувате от ТехМакс

[vc_row][vc_column width=“1/4″][/vc_column][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

Защо да пазарувате от ТехМакс

Търсиш сигурен онлайн магазин за техника с широк избор и изгодни цени? Търсиш място където да пазаруваш с безплатна доставка и консултация? ТехМакс е всичко това.

Ето 6 причини да пуснеш следващата си поръчка при нас:

Качество на продуктите

 В ТехМакс ще намерите само качествени продукти от утвърдени производители като: Dell, HP, ASUS Fujitsu, Lenovo, Apple, Acer и др. За нас не е важно количеството а качеството, за това зареждаме само най-качествените продукти от всяка марка. Нашата техника се внася от държави като: Германия, Англия, Холандия и други европейски държави, от които знаем, че ще вземем най-добрите продукти за вас! Нашата цел не е да закупите дадена техника и да забравите за нас, а да останете доволен и в бъдеще ако ви се наложи да закупите друг вид техника да разчитате отново на нас.

Станете един от нашите многобройни доволни клиенти, гарантираме че няма да съжалявате!

Може да прочетете какво представлява реновираната техника тук:

Осигурена гаранция

При нас ще намерите продукти с гаранция от 6 до 12 месеца. Закупувайки си техника от нас може да бъдете сигурни, че ако техниката се повреди фабрично без ваша вина докато е в гаранция ние ще обслужим закупения от вас продукт! Техниката закупена от вас ще бъде прегледана при нужда и ремонтирана от едни от най-добрите специалисти в областта.

Безплатна доставка над 150 лв

Пазаруването при нас е изгодно. Не само заради достъпните цени, но и защото спестяваш пари от доставката над определено количество. Минималният праг за безплатна доставка е само 150 лв, така че голяма част от поръчките ти при нас ще идват при теб безплатно. Купуваш качествена техника на изгодни цени и в същото време спестяваш пари.

14 дни възможност за връщане

Според закона за онлайн търговията, всеки продукт поръчан онлайн може да се върне или замени до 14 работни дни след поръчка. Въпреки, че едва ли ще ти се наложи, винаги ще си спокоен, че можеш да замениш.

Бързо и улеснено пазаруване

Вместо да обикаляш из магазините, губиш време, нерви, пари и пак да не видиш повече от няколко модела, по-добре разгледай онлайн. В нашият сайт имаш стотици модели, описани подробно, които разглеждаш за минути. Постарали сме се да съберем най-подробната информация за да те улесним в избора. Показали сме над 12 характеристики. Така взимаш информирано решение и правиш изгодна покупка за нула време.

С онлайн пазаруване в Техмакс , спестяваш време и усилия, които можеш да отделиш за нещо приятно.

Качествена онлайн консултация

Търсиш техника за твоите нужди, но нямаш достатъчно знания? Колебаеш се и търсиш съвета на професионалист? Ако имаш проблем или въпрос, свържи се с нас чрез чата или оставените телефони. Вместо да губиш време в проучване, ще получиш професионален отговор веднага. Спестяваш часове, като изполваш нашите знания..

Техниката е трудна сфера. Има си своите тънкости. За да вземеш най-доброто решение за теб и избегнеш рисковете, просто се свържи с нас и попитай.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]