Ревю на Star Wars TV Toshiba HD

Представяме ви 24″ модел на Toshiba – Toshiba HD Ready Star Wars TV. Телевизора е вдъхновен от култовата поредица Междузвездни войни и е атракция за всеки фен на епичната сага. Toshiba HD Ready Star Wars TV е компактен със своя 24 инчов размер, а външността му е украсена със специфични за филма изображения. Устройството може да се използва както като екран на телевизор, така и като монитор.

Toshiba HD Ready Star Wars TV разполага с 2x HDMI порта, 1x USB и 1x Scart. Позволява директен запис върху USB носител, снабден е с вътрешен WLAN, Toshiba Smart Portal за развлечения и Dolby Audio. E-LED панела на 61 сантиметровия екран поддържа резолюция от 1366 x 768. В телевизора е вграден тунер HD DVB-T2/C/S2 и HEVC (H.265) декодер.

Чрез приложението Toshiba Smart Portal телевизора се превръща в универсално устройство за онлайн забавления. Умният портал на Тошиба предлага широк избор от различни музикални, телевизонни, социални и други приложения. С наличния WLAN имате директна връзка с интернет, позволяваща да гледате видео от YouTube, да управлявате социалните си профили в мрежите и много други.

Телевизора позволява да споделите на екрана му снимки или видео от вашия смартфон. С едно натискане на бутон NetflixⓇ на дистанционното управление можете да търсите и гледате най-интересното съдържание от Нетфликс. Едновременно с гледането на телевизия, имате възможност да проверявате и актуализирате своя социален профил в Фейсбук или Туитър. Посредством двата HDMI порта лесно ще свържете телевизора с различни устройства, а чрез осигурения USB вход чрез подходящо устройство можете да стриймвате филми, да слушате музика или да разглеждате снимки на големия екран. Производителя е заложил “EKO” режим в Toshiba HD Ready Star Wars TV, при който режим спестявате до 30% от необходимата енергия.

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*