За нас

[vc_row][vc_column width=“1/4″][/vc_column][vc_column width=“3/4″][vc_column_text]

За нас

Techmax.bg е онлайн магазин в който ще намерите голяма гама от втора употреба реновирана техника от всеки един ценови клас.

В днешно време е много трудно да направим решителната крачка при закопуването на даден вид техника, а най-вече компютърна. Било то за задоволяване на обикновени нужди за връзка с интернет или по-изискващи и професионални приложения и програми, всеки потребител се сблъсква с трудния избор да избере нова или втора употреба реновирана техника. Предимствата на новите устройства са известни, но реновираните компютърни системи имат своите много големи предимства. За скромен бюджет ще използвате устройства на доказани марки, които са се появили на бял свят в най-добрите моменти на компаниите.

В нашия магазин Techmax.bg ще намерите именно такава техника – здрава и проверена многократно. Независимо дали е необходимо за елементарни задачи като сърфиране в интернет и връзка с роднини и приятели с негова помощ или ще трябва да се изпълняват сложни задачи за 3D моделиране, изчисления или игри, всяко наше устройство няма да разочарова дори най-взискателните.

Качеството на предлаганите компютри и лаптопи в магазина ни е несравнимо. Безспорно тук ще намерите решение за всеки бюджет и нужда. С нас изборът на втора употреба реновирана техника е лесен и сигурен, тъй като в нашия сервиз се изпитва всеки аспект от работата на продуктовата гама. Желаем Ви приятно пазаруване.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]